Bel schilder in Vught en omgeving:

06-46046850

E-mail

peter.degoey@hotmail.com

Schilder in Vught

Schilder in Vught

Bent u op zoek naar een schilder in Vught of in de ruime omgeving van Vught?

Binnen een straal van 100 kilometer voert Peter de Goey uw schilderwerken uit. Peter de Goey heeft 15 jaar ervaring en verzorgt uw schilderwerken op nauwkeurige en professionele wijze.

Vakkundige schilder in Vught

Peter de Goey is een professional in binnen- en buitenschilderwerk. U kunt hem als schilder in Vught inschakelen voor regulier binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor:

  • Muurafwerkingen
  • Sauswerk
  • Spuitwerk

Sauswerk door schilder in Vught

Sauswerk kunt u natuurlijk zelf verrichten, maar realiseer u wel dat hier erg veel bij komt kijken en een professionele schilder in Vught dit op vakkundige wijze en in korte tijd voor u kan realiseren. Dankzij de vakkundige realisatie zult u hier ook jaren plezier van hebben, terwijl u bij zelf uitgevoerd schilderwerk misschien nog altijd die vlekjes of andere oneffenheden blijft zien.

Ook wanneer u alsnog besluit zelf uw schilderwerk uit te voeren, is het altijd verstandig om u goed te laten adviseren door een professionele schilder in Vught.

Net sauswerk wordt volgens de volgende stappen uitgevoerd:

  1. De ruimte waar uw wand of plafond gesausd wordt, moet goed afgedekt te worden.
  2. Bij de overgang tussen plafond en wand dient u de randen nauwkeurig en strak af te plakken.
  3. De ondergrond moet stofvrij gemaakt worden.
  4. De randen worden eerst gesausd met een kleine roller of kwast.
  5. Het oppervlak wordt ingevuld met een grotere roller/vachtroller.
  6. Is uw wand onvoldoende bedekt? Breng dan na drogen een tweede laag aan.
  7. Verwijder alle tape als alles goed is opgedroogd.

Advies, vakmanschap en een mooi resultaat

Wanneer u Peter de Goey, schilder in Vught, inschakelt voor uw schilderwerken wordt er eerst van start gegaan met een goed overleg. Wat voor afwerking zoekt u? Hebt u al een bepaalde kleur in gedachten? Of hebt u juist nog geen idee en wilt u graag geadviseerd worden? Dit is allemaal mogelijk om tijdens het overleg te bespreken. Bij de realisatie van uw schilderwerk wordt er rekening gehouden met de stijl die u voor ogen had en wordt er volgens afspraak gewerkt: of u nu een complete opknapbeurt nodig hebt voor uw gehele woning of pand of over een enkele ruimte beschikt die gesausd moet worden. Voorafgaand aan het sauswerk worden oneffenheden verwijderd en wordt er vervolgens vakkundig te werk gegaan. Uw muren zullen er weer fris en zo goed als nieuw uitzien!

Bent u op zoek naar een schilder in Vught en benieuwd wat Peter de Goey voor u kan betekenen? Neem gemakkelijk contact op door het online contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-46046850.